Mar 06

Prolećno spremanje

By Ivan Slović | Cloud rešenja , Operativni sistemi , Poslovna rešenja

Proleće uskoro stiže. Dobra praksa (domaćinska) je prolećno spremanje. To najčešće uključuje malo više aktivnosti od standardnog usisavanja i brisanja prašine. Neko pere prozore, neko tepihe, pomera se nameštaj kako bi se očistila dugo skupljana prašina. Prolećno spremanje često donese novu energiju, pusti zrake sunca unutra, dobro provetri unutrašnjost i udahne značajnu dozu svežine. Bar […]

Detaljnije...
Preuzmi vodič!

Vodič: Opasnosti na internetu i kako da se zaštitite?

Sa konstantnim promenama u tehnologiji i novim pretnjama koje se pojavljuju na dnevnom nivou potrebno je veoma veliko tehničko znanje da se zaštite čak i osnovne računarske mreže od 5 do 10 računara. Ipak, trošak zapošljavanja iskusnog IT stručnjaka jednostavno nije opravdan za većinu malih preduzeća, čak i srednjih!

Preuzmite Vodič koji smo pripremili za vas i proverite koje su to online pretnje, kako ih prepoznati i koji su mogući načini da se zaštitite.

Brzi vodič: 5 koraka da sigurnih i bezbednih podataka

Danas je od izuzetne važnost znati kako sačuvati i obezbediti VAŽNE podatke od nepredviđenih događaja. Sam postupak nije lak, ali se svakako možete INFORMISATI na koje načine to možete uraditi i na šta treba obratiti pažnju!

Dec 21

Koliko košta naš online identitet?

By Ivan Slović | Novosti , Razonoda

Sve navike, interesovanja, seksualna orjentacija, veze sa ljudima, razmišljanja, statusi? #yearinreview2016 Bliži se kraj godine i prave se raznorazne rekapitulacije i osvrti, kakva nam je bila ova 2016. Ni Facebook nas u tome nije mimoišao i napravio je personalizovani novogodišnji video, koji sigurno niste mogli da omašite kod nekog od svojih prijatelja i da se […]

Detaljnije...
1 2 3 8