F-Secure i najbolje IKT prakse u Srbiji

By Ivan Slović | Antivirus

Preuzmi vodič!

Insajderski vodič za održavanje mreže: 7 malih tajni o kojima se retko priča!

S-Cube-Insajterski-vdic-za-odrzavanje-mreze-Cover-100„Saznajte kritične stvari o održavanju mreže o kojima se malo govori, a mogu firmu skupo koštati“
Često se u praksi srećemo sa načinom razmišljanja koji nije uvek produktivan i dobar po kompaniju korisnika. Ovim vodičem smo pokušali da deo tog iskustva podelimo sa širom javnošu. Naročito zato što se o ovim temama retko priča...
Proverite da li su i vaša iskustva slična!

Sep 16

Stalna konferencija gradova i opština i USAID – Program za podsticaj ekonomskom razvoju opština, organizovali su konferenciju „Najbolje IKT prakse u gradovima i opštinama Srbije“, koja se održava uz podršku i saradnju Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo. Događaj kojem je prisustvovao i F-Secure pored ostalih sponzora održan je 16.09.2009. u Niškoj Banji.

Vise informacija mozete naci na sledecoj adresi
http://www.skgo.org/code/navigate.php?Id=11656

F-Secure, kao jedan od sponzora konferencije, upoznao je predstavnike opština sa sigurnosnim rešenjima koje finski proizvođač nudi na ovom tržištu. Ovom prilikom, predstavljene su i brojne pogodnosti koje F-Secure nudi specijalno za opštinske uprave.

Kao i na svakom događaju kojem prisustvuje F-Secure, podeljene su vredne nagrade sledećim opštinama:

  1. mesto: Opština Ruma – 50 free corporate licenci po izboru + retail IS2010 + Mobile Security 2010
  2. mesto: Opština Pirot – Retail IS2010 + Mobile Security 2010
  3. mesto: Opština Trstenik – Retail IS2010
Follow

About the Author

Ivan Slović je vlasnik i direktor kompanije S-Cube Solution d.o.o.. Po dobijanju diplome inženjera elektrotehnike za računarsku tehniku na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija počeo je rad u IT industriji i tu proveo nekoliko godina stičući vredno iskustvo koje je iskoristio za otvaranje sopstvene kompanije 2005-e godine.