F-Secure posebna akcija!!! Nastavak do kraja 2010-te godine

By Ivan Slović | Antivirus

Preuzmi vodič!

Insajderski vodič za održavanje mreže: 7 malih tajni o kojima se retko priča!

S-Cube-Insajterski-vdic-za-odrzavanje-mreze-Cover-100„Saznajte kritične stvari o održavanju mreže o kojima se malo govori, a mogu firmu skupo koštati“
Često se u praksi srećemo sa načinom razmišljanja koji nije uvek produktivan i dobar po kompaniju korisnika. Ovim vodičem smo pokušali da deo tog iskustva podelimo sa širom javnošu. Naročito zato što se o ovim temama retko priča...
Proverite da li su i vaša iskustva slična!

Sep 16

Poštovani,

Hvala Vam na velikom trudu u prvoj polovini ove godine!

Kao što znate, imali smo posebnu akciju “Dvogodišnja licenca po ceni jedne godine – plus Free Mobile Security”. Akcija je postigla veliki uspeh i privukla veliki broj novih korisnika. Iz tog razloga smo odlučili da produžimo akciju do kraja ove godine kako bismo dobili još više novih i zadovoljnih korisnika. Idemo udvostručiti i utrostručiti broj novih korisnika!

DVOGODIŠNJA LICENCA PO CENI JEDNE GODINE – Plus Free Mobile Security licence! NPR: 100 Business Suite novih licenci (2 godine po ceni jedne godine) + 100 Free Mobile Security jednogodišnjih licenci. Ova ponuda se odnosi na nove licence i uključuje Business Suite, Client Security i PSB i traje do 31.12.2010.

Follow

About the Author

Ivan Slović je vlasnik i direktor kompanije S-Cube Solution d.o.o.. Po dobijanju diplome inženjera elektrotehnike za računarsku tehniku na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija počeo je rad u IT industriji i tu proveo nekoliko godina stičući vredno iskustvo koje je iskoristio za otvaranje sopstvene kompanije 2005-e godine.