Jubilarni 20.000 – ti korisnik poslovnog programa PANTHEON

By Ivan Slović | Poslovna rešenja

Preuzmi vodič!

Insajderski vodič za održavanje mreže: 7 malih tajni o kojima se retko priča!

S-Cube-Insajterski-vdic-za-odrzavanje-mreze-Cover-100„Saznajte kritične stvari o održavanju mreže o kojima se malo govori, a mogu firmu skupo koštati“
Često se u praksi srećemo sa načinom razmišljanja koji nije uvek produktivan i dobar po kompaniju korisnika. Ovim vodičem smo pokušali da deo tog iskustva podelimo sa širom javnošu. Naročito zato što se o ovim temama retko priča...
Proverite da li su i vaša iskustva slična!

Jun 30

30.6.2010 smo dobili jubilarnog 20.000-og korisnika poslovnog programa PANTHEON. Licenca je bila prodata u Hrvatskoj.

Za prvih 5.000 korisnika bilo nam je potrebno 88 meseci. Sledećih 5.000 korisnika smo dobili za 25 meseci, za još dodatnih 5.000 korisnika bio nam je potreban 21 mesec. I pored teške ekonomske krize, poslednjih 5.000 korisnika zabeleženo je za manje od 21 meseca.

Uspeh je rezultat napornog rada i vere u preduzeće, što je omogućilo da zabeleže i rast u današnje vreme. Za ovakav uspeh zaduženi su svi zaposleni u grupaciji, poslovni partneri, kao i korisnici koji su ukazali poverenje i lojalnost tokom svih ovih godina.

Očekujemo dalji rast u budućnosti i radujemo se 25.000-om korisniku.

Hvala vam!

Follow

About the Author

Ivan Slović je vlasnik i direktor kompanije S-Cube Solution d.o.o.. Po dobijanju diplome inženjera elektrotehnike za računarsku tehniku na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija počeo je rad u IT industriji i tu proveo nekoliko godina stičući vredno iskustvo koje je iskoristio za otvaranje sopstvene kompanije 2005-e godine.