MozyPro Authorized Reseller

By Ivan Slović | Bekap

Preuzmi vodič!

Insajderski vodič za održavanje mreže: 7 malih tajni o kojima se retko priča!

S-Cube-Insajterski-vdic-za-odrzavanje-mreze-Cover-100„Saznajte kritične stvari o održavanju mreže o kojima se malo govori, a mogu firmu skupo koštati“
Često se u praksi srećemo sa načinom razmišljanja koji nije uvek produktivan i dobar po kompaniju korisnika. Ovim vodičem smo pokušali da deo tog iskustva podelimo sa širom javnošu. Naročito zato što se o ovim temama retko priča...
Proverite da li su i vaša iskustva slična!

Apr 26

Sa ponosom najavljujmo da smo postali MozyPro Authorized Resseler!

Mozy nudi rešenja koja će odgovarati Vašim ličnim potrebama. Za nekomercijalni backup Vaših ličnih fajlova (muzika, fotografije, privatni video snimci) za Vas je MozyHome rešenje.

Ukoliko ste poslovni korisnik kome je potreban backup poslovnih podataka, finansija i administrativnih fajlova za više korisnika, MozyPro je najbolje rešenje.

Detaljnije na zvaničnoj Mozy Srbija prezentaciji.

Follow

About the Author

Ivan Slović je vlasnik i direktor kompanije S-Cube Solution d.o.o.. Po dobijanju diplome inženjera elektrotehnike za računarsku tehniku na Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija počeo je rad u IT industriji i tu proveo nekoliko godina stičući vredno iskustvo koje je iskoristio za otvaranje sopstvene kompanije 2005-e godine.