Domaćinski IT

S-Cube Solution d.o.o. je osnovan početkom 2005. u Beogradu zajedničkim ulaganjem stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u projektovanju i implementaciji poslovnih informacionih sistema i specijalizovanih aplikacija, pružanju konsultantskih usluga iz oblasti IT-a, kao i iskustvom u oblasti unapređenja poslovnih procesa.

Zapošljavamo IT inženjere i konsultante, a u cilju što kvalitetnije podrške poslovanju malih i srednjih preduzeća i njihovom prilagođavanju uslovima globalizacije tržišta. Sarađujemo sa ekspertima iz različitih oblasti: IT-a, QMS-a, oblasti organizacije i upravljanja savremenim preduzećima.

Vizija

Postati respektivna firma u IT delatnosti, lako prepoznatljiva kod klijenata po znanjima, sposobnostima, novim tehnolgijama, rešenjima i inovativnom pristupu integracije dugoročnih IT strategija u postojeće okruženje i nove biznis planove naših klijenata.

Misija

Pomažemo preduzećima da napredne informacione tehnologije (IT) pretvore u moćne poslovne alatke za unapređenje poslovanja optimalno prilagođene njihovim potrebama. To ostvarujemo prodirući u samu srž poslovnog problema, projektujući i implementirajući rešenja bazirana na savremenom IT-u koja klijentima omogućuju veću efikasnost i profitabilnost.

Vrednosti

Naši zaposleni
Naši zaposleni su naša najveća vrednost. Mi stvaramo sve preduslove za njihov razvoj i ostvarenje. Naši zaposleni su ambiciozni, perspektivni, kreativni mladi ljudi koji radom u našem timu postižu više.

Strast
Kad je u pitanju naša profesija, strast je nešto što je zajedničko za sve članove našeg tima. Mi smatramo da je srast svakog pojedinca jedini put za sticanje više znanja i kreativnosti celog tima kao i naših klijenata.

Inovacija
Mi konstatno tragamo za novim IT znanjima i nesebično delimo ta znanja i iskustva u cilju dobijanja novih ideja koje će koristiti našim klijentima, partnerima i zaposlenima.

Partnerstvo
Timski rad je osnovna baza svih odnosa u našoj kompaniji. Mi beskompromisno radimo na jačanju partnerstava koje formiramo sa našim klijentima, partnerima i međusobno.

Naš pristup

  • Mi ne donosimo odluke bazirane na profitu i naša reputacija se zasniva na tome da radimo ono što je najbolje za one kojima radimo posao.
  • Mi uvek biramo pravi pristup, nikad lakši pristup.
  • Poverenje je osnova svega i kranji cilj svakog našeg partnerstva.
  • Preuzimanje odgovornosti za svoj rad i garancija za preuzeti posao je drugi stub na kome baziramo naše poslovanje.
  • Treći stub je relaksacija klijenta i pretvaranje svakodnevnog korišćenja IT tehnologija u jednostavan i zanimljiv posao.
  • Vaše je da zaboravite na računar i radite svoj posao.
  • Sve ostalo je naša briga.