Računarski hardver

Hardver i softver

Instalirajte pouzdan hardver i softver

Budimo realni! Tražimo nemoguće!

Kompanije često kupuju BEZIMENE (NO-NAME) računare i računarske sisteme samo na osnovu CENE, pritom ne uzimaju u obzir DODATNE troškove neophodne za održavanje takvih sistema. Za poslovanje je neophodna pouzdanost. Oprema od poznatih brendova kao što su HP, Cisco, EMC i sl. su se pokazali kao veoma POUZDANI. Takođe, proverena poslovna rešenja kao što su Microsoft, Novel, VMWare i slični proizvodi su nešto što standardno preporučujemo našim klijentima.

To svakako NIJE SVE. Naši inženjeri imaju godine iskustva rada sa visokokvalitentim i pouzdanim sistemima i mogu vam pomoći da izaberete najbolju opremu i softver za vaše poslovanje uzimajući u obzir NAJBOLJI ODNOS CENE I PERFORMANSI ZA VAS!

Nisam dovoljno bogat da bi kupovao jeftine računare!

Click to Tweet

Želite da saznate više?

Ako želite da saznate više o tome kako možete ELIMINISATI MUKE sa računarima i računarskim sistemima, UŠTEDITE NOVAC ili jednostavno imate dileme u vezi sa projektom koji uskoro treba da realizujete prijavite se za našu besplatnu procenu i tehničku konsultaciju:

i posavetovaćemo vas bez ikakavih obaveza!

U čemu je trik?

(za slučaj da se pitate zašto bi neko davao besplatne savete)

Vrlo jednostavno, iz sopstvenog ali i tuđeg lošeg iskustva (na greškama se najbolje uči!) shvatili smo šta znači kada računarski sistem NE RADI onda KADA VAM JE NAJPOTREBNIJI i zbog toga smo odlučili da je za sve nas bolje, efikasnije i jeftinije da u startu podelimo znanje i iskustvo i pomognemo kako našim klijentima, tako i onima koji to nisu da naprave najbolji izbor.