Sigurnost i bezbednost

Sigurnost i bezbednost

PODACI, računari, mreža su u informacionoj eri vaši najvredniji resursi! Kako ih čuvate?

Na koji način štitite vaše podatke od virusa, zlonamernih programa i napada sa interneta?

"Ako neko od naših zaposlenih izgubi laptop, mobilni telefon ili USB memoriju, naše poslovanje bi vrlo verovatno bilo ugroženo" Da li vas ovo pitanje brine?

Zaštitom od virusa i ostalih pretnji možete eliminisati brigu za vaše podatke. Ako su podaci bezbedni i ako ste zaštićeni od virusa, možete nesmetano obavljati vaš posao. Vaša mreža je takođe važan aspekt vašeg poslovanja. I ona treba da bude bezbedna i sigurna.

Primenom našeg rešenja za sigurnost i bezbednost imaćete:

  • Povećanje produktivnosti - ako su vaši podaci beznedni i vaša mreža sigurna vaš FOKUS će biti na vaš POSAO
  • Zaštitu od napada - rešenja za mrežnu sigurnost i zaštitu od virusa će vas odbraniti od brojnih cyber pretnji
  • Pouzdan tim stručnjaka na vašoj strani - koji će vam biti na raspolaganju za sva pitanja, probleme i nedoumice kada je računarska sigurnost i bezbednost u pitanju

Sajber bezbednost za neupućene

Ako smo do sada nešto naučili o vlasnicima malih i srednjih kompanija ovde u Srbiji jeste činjenica da svi radimo veoma naporno kako bi gradili uspeh naših kompanija. Razumemo mesece stresa, bezbroj neprospavanih noći i sve ostale žrtve koje se moraju podneti radi ostvarivanja ciljeva. I znamo da posle svih ovih napora, suza i znoja zaista ne želite da uradite bilo šta što može ugroziti vaš uspeh. Ali verujte nam (zato što to viđamo svakodnevno u S-Cube-u) da postoji mnogo rizika za bilo koju kompaniju koja koristi IT opremu ili Internet koji mogu ugroziti poslovanje, a mi želimo da vi budete sigurni i bezbedni (bar onoliko koliko je to moguće).

Svakodnevno se dešavaju brojni sajber napadi na kompanije kakva je vaša i broj napada je u porastu. Istraživanje koje je sponzorisao IBM a sproveo Ponemon institut 2014-te godine pokazuje da je prosečan godišnji trošak sajber kriminala u organizacijama širom Amerike procenjen na 12,7M dolara. Povećanje od 96% u odnosu na pre 5 godina od kada se istraživanje radi. I zlonamerni hakeri više vole da gađaju male kompanije od velikih, jer je kod malih i srednjih preduzeća veća verovatnoća da nemaju snažnu sigurnost i bezbednost ugrađenu u svoje svakodnevno poslovanje kao ni resurse da se bore protiv sajber kriminala.

Vrste pretnji

Neverovatan broj zlonamernog softvera (virusa, malvera,…) se kreira svakodnevno. Toliko mnogo da ako koriste internet u svom poslovanju (a realno ko danas ne koristi internet?) nikada ne možete biti potpuno sigurni od potencijalnih napada. Hajde da pogledamo koje su to pretnje sa kojima se mala i srednja preduzeća mogu susresti.

Želite da saznate više?

Ako želite da saznate više o tome kako možete ELIMINISATI MUKE sa računarima i računarskim sistemima, UŠTEDITE NOVAC ili jednostavno imate dileme u vezi sa projektom koji uskoro treba da realizujete prijavite se za našu besplatnu procenu i tehničku konsultaciju: